Tilbage
Danmark ifølge Bubber
I lære som stjernekok
TV2
Mange danskere betaler gerne tusindvis af kroner for at spise på landets dyreste restauranter, men Bubber har aldrig forstået det der med dyre gourmet-restauranter. Nu skal han selv i lære et par dage som Michelin-kok på stjerne-restauranten AOC. Her koster en menu op til 2600 kroner. Er det kejserens nye klæder, eller er det madkunst? Bubber forsøger at forvandle sin hjemmelavede biksemad til Michelin-mad og molekylær gastronomi. Bubbers biksemad dømmes uspiselig af chefkokken Ronny, men han vil hjælpe Bubber til at lave en biksemad, der kan serveres på AOC. Den fulde smagsoplevelse skal appellere ikke kun til ganen, men også til næsen, øjnene osv. Sammen tager de ud for at finde gode råvarer på en økologisk sjællandsk gård, og biksemaden kommer til at bestå af bl.a. ramsløg, marineret gris grillet på trækul (så duften er god), kartoffelstave ristet på panden. Det hele er anrettet æstetisk på en stor, hvid tallerken og pyntet med bl.a. røde blomster med tabascosmag. Bubber mærker suset, da han introducerer sin biksemad for gæsterne, men gourmet bliver han nok aldrig, selv om han godt kan nyde den raffinerede smag. Til biksemaden serveres der en fornem vin, som Bubber er med til at udvælge, selv om han heller ikke kan døje vinsnobberi.
I lære som stjernekok
5.-8. klasse
TV2
Mange danskere betaler gerne tusindvis af kroner for at spise på landets dyreste restauranter, men Bubber har aldrig forstået det der med dyre gourmet-restauranter. Nu skal han selv i lære et par dage som Michelin-kok på stjerne-restauranten AOC. Her koster en menu op til 2600 kroner. Er det kejserens nye klæder, eller er det madkunst? Bubber forsøger at forvandle sin hjemmelavede biksemad til Michelin-mad og molekylær gastronomi. Bubbers biksemad dømmes uspiselig af chefkokken Ronny, men han vil hjælpe Bubber til at lave en biksemad, der kan serveres på AOC. Den fulde smagsoplevelse skal appellere ikke kun til ganen, men også til næsen, øjnene osv. Sammen tager de ud for at finde gode råvarer på en økologisk sjællandsk gård, og biksemaden kommer til at bestå af bl.a. ramsløg, marineret gris grillet på trækul (så duften er god), kartoffelstave ristet på panden. Det hele er anrettet æstetisk på en stor, hvid tallerken og pyntet med bl.a. røde blomster med tabascosmag. Bubber mærker suset, da han introducerer sin biksemad for gæsterne, men gourmet bliver han nok aldrig, selv om han godt kan nyde den raffinerede smag. Til biksemaden serveres der en fornem vin, som Bubber er med til at udvælge, selv om han heller ikke kan døje vinsnobberi.
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialet
MitCFU
Bidragsyder
Jens Langhorn
Udgiver
TV2
Udgivelsesår
2013
Faustnummer
TV0000022996
Fysisk beskrivelse
TV-optagelse, 26 min
Sprog
Dansk
Materialetype
TV-udsendelse
Spilletid
26 min..
TV-dato
10. jan. 2013 kl. 20.50