Du er ikke logget ind
Tilbage
De små fagbøger
Fremtidens mad
Af Ina Fischer Andersen
Forlaget skriver: Hvad skal vi spise i fremtiden? Det kan du læse om i denne bog og det er ret vildt! Forskerne er allerede i gang med at lave mad ud af luft. De laver også kød uden at slagte et dyr. Og de bruger en 3D-printer til at lave sund mad. Der skal være mad til alle, og det, vi spiser, skal være godt for klima, miljø og den vilde natur.
Fremtidens mad
3.-6. klasse
Af Ina Fischer Andersen
Forlaget skriver: Hvad skal vi spise i fremtiden? Det kan du læse om i denne bog og det er ret vildt! Forskerne er allerede i gang med at lave mad ud af luft. De laver også kød uden at slagte et dyr. Og de bruger en 3D-printer til at lave sund mad. Der skal være mad til alle, og det, vi spiser, skal være godt for klima, miljø og den vilde natur.
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialtUdgiver
GYLDENDAL A/S
Udgivelsesår
2024
Faustnummer
CFUMAT1140335
ISBN-nummer
9788702427868
Materialetype
Bog