Du er ikke logget ind
Tilbage
Mad med tang
Af Lone Thybo Mouritsen
Om hvordan man bruger tang i mad forskellige steder i verden, hvordan tang er blevet spist gennem tiderne og hvordan det bruges i madvarer i dag. Desuden 3 opskrifter på tang-chips, tang-salat og tang-salt.
OBS: Dette er et informationsmateriale til dig - det må ikke bruges i din undervisning
Vild med viden. Fokus (14)Mad med tang
3.-7. klasse
Af Lone Thybo Mouritsen
Om hvordan man bruger tang i mad forskellige steder i verden, hvordan tang er blevet spist gennem tiderne og hvordan det bruges i madvarer i dag. Desuden 3 opskrifter på tang-chips, tang-salat og tang-salt.
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med UNI-login eller WAYF - så kan du låne materialtForlaget skriver: For de fleste danskere er tang noget der ligger og flyder i vandkanten. Nogen synes tang er lidt ulækkert og at det er i vejen når man skal bade. I Asien spises tang som grøntsager fra havet, ligesom man i Danmark spiser løg, kål eller salat. Tang er både sundt, velsmagende og bæredygtigt, så det kommer man sandsynligvis til at spise mere af i fremtiden.
Illustrator
L. T. Mouritsen
Redaktør
L. Bruun
Udgivelsesår
2019
Faustnummer
4 688 584 8
ISBN-nummer
9788793711143
Fysisk beskrivelse
16 sider
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog