Du er ikke logget ind
Del


Tilbage
Billede af materialet Mad med tang
Bog
OBS: Dette er et informationsmateriale til dig - det må ikke bruges i din undervisning
Vild med viden. Fokus (14)
Mad med tang
3.-7. klasse

Af Lone Thybo Mouritsen

Om hvordan man bruger tang i mad forskellige steder i verden, hvordan tang er blevet spist gennem tiderne og hvordan det bruges i madvarer i dag. Desuden 3 opskrifter på tang-chips, tang-salat og tang-salt.


"Mad med tang" er en del af

Serie
Vild med viden. Fokus

Side
af

Log ind og få adgang

Du skal logge ind med UNI-login eller WAYF - så kan du låne materialt
Materialeplatformens logo

Forlaget skriver: For de fleste danskere er tang noget der ligger og flyder i vandkanten. Nogen synes tang er lidt ulækkert og at det er i vejen når man skal bade. I Asien spises tang som grøntsager fra havet, ligesom man i Danmark spiser løg, kål eller salat. Tang er både sundt, velsmagende og bæredygtigt, så det kommer man sandsynligvis til at spise mere af i fremtiden.

Illustrator
L. T. Mouritsen
Redaktør
L. Bruun
Udgivelsesår
2019
Faustnummer
4 688 584 8
ISBN-nummer
9788793711143
Fysisk beskrivelse
16 sider
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog