Læringshæfter til individuel træning og samarbejde på alle klassetrin
ADL 5 - madkendskab
Af Mette Damkjær
Serie
ADL-serien Læringshæfter til individuel træning og samarbejde på alle klassetrin
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialet
Forlaget skriver: En guide til almindelig daglig læring, omkring det at lave mad i hverdagen. Bogen indeholder opskrifter på almindelig retter, som er nemme at lave i det daglige. Nederst på alle sider er der en QR-kode med en video, hvor forfatteren demonstrerer alle trin i opskrifterne.
Der er 8 opskrifter på retter med henholdsvis okse- og svinekød, samt 6 opskrifter på tilbehør. Opskrifterne er tydelige, overskuelige og multimodale, så man ikker er i tvivl, om handlingernes indhold og rækkefølge. Listerne med ingredienser er opstillet, så man kan vælge, om der skal laves mad til 1 eller 2 personer. Ved nogle af opskrifterne foreslås desuden, at man laver mad til flere dage, og fryser det overskydende ned.
Sidst i bogen er der, en side med forslag, til hvilke retter der passer godt til hvilket tilbehør, samt sider hvor man selv kan skrive sine egne opskrifter.
Bogen kan bruges af undervisere i specialundervisningen, i almenskolen som en del af den understøttende undervisning eller for unge i botræningsforløb.
- Heri QR-koder til videovejledning