Du er ikke logget ind
Del
Tilbage
Billede af materialet Fremtidens mad
Bog
OBS: Dette er et informationsmateriale til dig - det må ikke bruges i din undervisning
De små fagbøger
Fremtidens mad
3.-7. klasse

Af Ina Fischer Andersen

Kan du forestille dig at spise kunstigt kød, insekter eller mad printet på en 3D-printer? Det er fremtidens mad og noget af det mad, vi skal vænne os til at spise. For børn på 9-12 år.


"Fremtidens mad" er en del af

Serie
De små fagbøger

Materialet indeholder

Fremtidens mad
God mad for dig og klimaet
Bøffer og store muskler
Hvad er snydemad?
Kan man dyrke mad i et højhus?
Havets superhelte
Fantastiske svampe
Kan man spise insekter?
Verdens bedste kokke
Vindermad til Jonas
Kan man 3D-printe mad?
Hvad er kunstigt kød?
Kan man lave mad ud af luft?
Kan man drikke sit eget tis?
Stop madspild
Fremtidens mad er grøn
Side
af

Log ind og få adgang

Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialt
Materialeplatformens logo

Forlaget skriver: Hvad skal vi spise i fremtiden? Det kan du læse om i denne bog og det er ret vildt! Forskerne er allerede i gang med at lave mad ud af luft. De laver også kød uden at slagte et dyr. Og de bruger en 3D-printer til at lave sund mad. Der skal være mad til alle, og det, vi spiser, skal være godt for klima, miljø og den vilde natur.

Illustrator
Hadynyah
  • Hertil findes opgaver på internettet
Udgiver
Gyldendal
Udgivelsesår
2024
Faustnummer
139 183 614
ISBN-nummer
9788702427868
Fysisk beskrivelse
35 sider
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog