Du er ikke logget ind
Del


Tilbage
Billede af materialet Farvel, kød
Bog
OBS: Dette er et informationsmateriale til dig - det må ikke bruges i din undervisning
Fagklub. [Sort]
Farvel, kød
7.-10. klasse Ungdomsuddannelser

Af Maja Plesner

Hvad vil det sige at være vegetar og hvad må man spise? Og hvad er forskellen på en fleksitar og veganer? Fagbog for 13-16-årige.


"Farvel, kød" er en del af

Serie
Fagklub. [Sort]

Materialet indeholder

Mere eller mindre kød
Vand og CO2
Dyrevelfærd
Spis mest fra bunden
Hvad for en -tar?
Først og flest i Indien
Vegetarer i tal
Veganere går skridtet videre
Energi til din krop og hjerne
Lav en sandwich uden kød
Side
af

Log ind og få adgang

Du skal logge ind med UNI-login eller WAYF - så kan du låne materialt
Materialeplatformens logo

Forlaget skriver: Flere og flere danskere vælger at sige farvel til kød. De gør det fx af hensyn til klimaet eller dyrenes velfærd. Men hvordan kan man passe på klimaet ved at droppe bøffer og bacon? Og hvordan hænger dyrevelfærd sammen med at blive vegetar eller veganer? Det kan du blive klogere på her, hvor du også kan læse om at være fx ovo-vegetar eller fleksitar. Og om at spise efter madpyramiden og få næringsstoffer til kroppen og hjernen. Vil du lave en lækker kødfri sandwich? Så få masser af inspiration sidst i bogen.

Redaktør
Anna Willer
Lise Kloborg Pedersen
  • Hertil findes opgaver på internettet
Udgiver
Alinea
Udgivelsesår
2023
Faustnummer
136 149 172
ISBN-nummer
9788723560346
Fysisk beskrivelse
29 sider
Sprog
Dansk
Materialetype
Bog